نوآوری در کیفیت و فرآوری نان ایجاد شود/ لزوم حضور شرکتهای دانشبنیان در صنعت غذا
داده و منابع
این دیتاست داده ندارد
اطلاعات تکمیلی
| فیلد | مقدار |
|---|---|
| وبسایت سازمان | https://gtc.ir |
| کارشناس مسئول داده | حسینی مریم |
| سمت کارشناس مسئول داده | |
| تلفن مسئول داده | |
| پست الکترونیکی مسئول داده | |
| آدرس سازمان مسئول داده | |
| شهر | تهران |
| استان | تهران |
| نسخه | |
| شناسه فراداده | 6418de33-67c4-4c0c-9da2-70b6c8ba0f1a |
| تاریخ نشر | 1401-03-23 |
| تاریخ بازنگری | 1401-03-23 |
| وضعیت رکورد | در حال بهنگام سازي مداوم |
| زبان | فارسی |
| نرخ به روزرسانی | روزانه |